CM 17 Lepak SUPER "flexible"

PDFŠtampanje

Šifra: 02046

CM_17_Lepak_SUPE_4f3229c596161.pngCM_17_Lepak_SUPE_4f3229c596161.png
Modifikator cena:
Popust
Prodajna cena sa popustom
2.016,00 Din.
2.016,00 Din.
Cena / kg:
Pakovanje:

25 kg

Otvoreno vreme:

15-20 minuta

Vreme obrade:

nakon 24 časa

Visoko fleksibilan lepak za lepljenje keramičkih pločica na deformisane i kritične površine. Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Opis

Karakteristike

  • visoko fleksibilan
  • za postavljenje velikih pločica na kritične površine
  • za balkone, terase i bazene
  • za sisteme sa podnim grejanjem
  • produženo vreme obrade
  • visoka čvrstoća
  • otporan na različite vremenske uticaje
  • za debljine sloja od 2 do 3 mm

Oblast primene

Pogodan za polaganje kramičkih pločica na estrih sa podnim grejanjem, na različite keramičke materijale i na uljane boje. Za kuhinje, kupatila, balkone, terase i fasade kao i betonske elemente (stare najmanje 3 meseca). Idealan za upotrebu na kritičnim podlogama.

NOVO CERESIT PAKOVANJE ZA VAS!

**Ultrazvučno pakovanje - Čistiji i sigurniji rad!

Džakovi sa tradicionalnim sistemom zatvaranja su pokazali svoje nedostatke.
Vidljivi su bili i Vama: prosipanje i gubljenje materijala iz džakova, ogromne količine prašine po magacinima, maloprodajama, prilikom mešanja.
Uz nove CERESIT džakove takvih problema više neće biti. Dodatnom investicijom u inovativnu ULTRAZVUČNU tehnologiju zatvaranja džakova, CERESIT džakovi dobili su svoj nov izgled, i postali praktičniji za sve nas.

Novi CERESIT džakovi sa ultrazvučnim zatvaranjem imaju brojne prednosti, za razliku od džakova sa tradicionalnim sistemom zatvaranja koji su se pokazali kao nepraktični.
CERESIT džakovi sa ultrazvučnim zatvaranjem su čistiji jer se proces punjenja, kao i pražnjenje vreća prilikom upotrebe, sada odvija bez prašine zahvaljujući novoj tehnologiji.
Uz pomoć novih džakova težina postignuta pri punjenju ostaje nepromenjena i tokom transporta. Maloprodajni objekti od sada će biti čistiji, uz još optimalnije uslove skladištenja čime je omogućena i povećana zaštita proizvoda.
Osetite razliku uz Ceresit proizvode. Prašine na vašim radnim odelima, u vašim vozilima, u radnjama i u magacinima više neće biti
alt Tehnički list

Podeli:

Sve cene na sajtu su podložne promenama i zato Vas molimo da se pre porudžbine informišete na telefon 011/870-24-88 Hvala!

Prijavi se na mail listu

Facebook

Twitter

Preuzmi katalog

Kontakt


011/8702-488

063/226-449

Pon. - Pet. 8.00 - 20.00h

Subota: 08 - 17h

Gde se nalazimo?