Povratak na: Akcija - RASPRODAJA

CM 9 Lepak za pločice

PDFŠtampanje

Šifra: 00476

CM_9_4f30ffbc97593.pngCM_9_4f30ffbc97593.png
Modifikator cena:
Osnovna cena sa PDV-om
Popust59,40 Din.
Prodajna cena sa popustom
600,60 Din.
600,60 Din.
Cena / kg:
Pakovanje:

25 kg

Otvoreno vreme:

15-20 minuta

Vreme obrade:

3 časa

Tankoslojni i srednjoslojni lepak za podne i zidne keramičke pločice, za unutrašnju upotrebu.

Opis

 

Karakteristike

Oblast primene

Za polaganje keramičkih pločica, pločica od prirodnog kamena, terakota i mozaika. Za postavljanje upijajućih keramičkih pločica, u unutrašnjim prostorima i za sve podloge koje imaju cement kao vezivni element. Prilikom postavljanja neupijajućih keramičkih pločica, koristite fleksibilni lepak CM 16.

NOVO CERESIT PAKOVANJE ZA VAS!

**Ultrazvučno pakovanje - Čistiji i sigurniji rad!

Džakovi sa tradicionalnim sistemom zatvaranja su pokazali svoje nedostatke.
Vidljivi su bili i Vama: prosipanje i gubljenje materijala iz džakova, ogromne količine prašine po magacinima, maloprodajama, prilikom mešanja.
Uz nove CERESIT džakove takvih problema više neće biti. Dodatnom investicijom u inovativnu ULTRAZVUČNU tehnologiju zatvaranja džakova, CERESIT džakovi dobili su svoj nov izgled, i postali praktičniji za sve nas.

Novi CERESIT džakovi sa ultrazvučnim zatvaranjem imaju brojne prednosti, za razliku od džakova sa tradicionalnim sistemom zatvaranja koji su se pokazali kao nepraktični.
CERESIT džakovi sa ultrazvučnim zatvaranjem su čistiji jer se proces punjenja, kao i pražnjenje vreća prilikom upotrebe, sada odvija bez prašine zahvaljujući novoj tehnologiji.
Uz pomoć novih džakova težina postignuta pri punjenju ostaje nepromenjena i tokom transporta. Maloprodajni objekti od sada će biti čistiji, uz još optimalnije uslove skladištenja čime je omogućena i povećana zaštita proizvoda.
Osetite razliku uz Ceresit proizvode. Prašine na vašim radnim odelima, u vašim vozilima, u radnjama i u magacinima više neće biti
alt Tehnički list

Podeli: